Welke verwarmingsoplossingen zijn er?

Er zijn verschillende oplossingen om uw woning te verwarmen. Welke oplossing voor u de beste is ligt aan uw situatie. Een cv-ketel is een van de bekendste mogelijkheden, deze kan in eigenlijk alle situaties toegepast worden.

Wilt u liever voor een duurzame oplossing kiezen dan is een warmtepomp een goed alternatief en als u huis is aangesloten op een warmtenet is wellicht stadsverwarming de oplossing.

BSI Breda heeft een breed assortiment, dit biedt voor iedere situatie een juiste oplossing, voor zowel groot gebruikers als voor in uw huis.

  • Duidelijk advies
  • Geen verrassingen
  • Inclusief volledige montage
  • Verschillende betaalopties

Energie besparen?

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

CV-ketels

Opzoek naar een nieuwe cv-ketel voor een appartement, woonhuis of bedrijfspand? BSI Breda adviseert u graag welke cv-ketel het beste bij uw situatie past. Naast het advies verzorgen natuurlijk de volledige installatie van uw nieuwe cv-ketel, dat doen we met onze eigen opgeleide vakbekwame monteurs. En natuurlijk hebben moderne cv-ketels onderhoud nodig, dat voeren wij altijd uit zoals de fabrikant dit voorschrijft.

  • Vakkundig advies
  • Eigen monteurs

Stadsverwarming/ Blokverwarming

Stadsverwarming is een duurzame manier van verwarmen, hierbij wordt gebruik gemaakt van restwarmte van bijvoorbeeld elektriciteitscentrales en afvalverbrandingsinstallaties, maar het kan ook afkomstig zijn van verbranding van biomassa of van collectieve zonnecollectoren, warmtepompen en aardwarmte. Stadsverwarming kan uw woning verwarmen, maar middels een warmtewisselaar ook zorgen voor warm tapwater.

  • Duurzaam
  • Niet altijd mogelijk

Warmtepompen

Duurzaam energie opwekken kan middels een warmtepomp. De energie wordt uit de buitenlucht gehaald en omgezet naar warmte. Daarbij kunnen we de werking ook omdraaien waardoor koelen met een warmtepomp ook mogelijk wordt. Ideaal tijdens de warme zomermaanden.

Met een warmtepomp kunt u flink besparen op uw energiekosten. Een warmtepomp draait op elektriciteit en heeft zeer hoog rendement. Daarmee is de warmtepomp de meest efficiënte manier om woningen te verwarmen of te koelen.

  • Duurzame oplossing
  • Verwarmen & Koelen!

Uw partner voor duurzaamheid

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

Advies nodig?
Bel ons direct

088-7530000

 

Adresgegevens
BSI Breda
Rithmeesterpark 27
4838 GZ Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsibreda.nl

Door de ontwikkelingen in de installatietechniek en de energiemarkt, overstijgen de aanvragen voor warmtepompen de verwerking ervan.

Helaas zijn we genoodzaakt om momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling te nemen. Excuses voor het ongemak!