Warmtepomp aanschaffen?

Een warmtepomp kan uw woning op een duurzame manier verwarmen en u kunt milieuvriendelijker warm water tappen. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen en milieubewust wil omgaan met de grondstoffen.

Let op:  Een warmtepomp is niet geschikt voor elke woning.

 • Tijdelijk met subsidie
 • Een duurzame oplossing
 • Verwarmen en koelen
 • Voordelig in gebruik

Wat klanten zeggen:

Geld besparen voor hetzelfde comfort, ideaal!

BSI Breda

 • Helder advies over onze duurzame producten
 • Snelle service en uitstekend onderhoud

Energie besparen?

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

Duurzame warmteweken

Wilt u een warmtepomp maar wilt u liever niet verrast worden door een koude douche of een onverwacht hoge energierekening? Vraag dan advies aan een installateur met ervaring om u te helpen bij de juiste keuzes.

De warmtepomp specialist van BSI Breda kijkt graag met u mee.

Vraag advies aan

Al 60 jaar dé installateur.

Met meer dan 40.000 klanten een van de betere!

Vraag advies aan.

  Vul hier uw contactgegevens in  Vul hier uw adresgegevens in  Veelgestelde vragen

  Om te kijken of uw woning geschikt is, zijn er een aantal factoren belangrijk, zoals de isolatiewaardes, het aantal kamers, het vloeroppervlakte, type radiatoren ect. Vaillant heeft een prachtige tool ontwikkeld om te kijken of uw woning geschikt is voor een warmtepomp, doe hier de check.

  De Rijksoverheid geeft tot 2021 subsidie op warmtepompen om duurzame verwarming te stimuleren. Met een warmtepomp kunt u uw huis verwarmen tegen lagere stookkosten en helpt u de uitstoot van CO2 verminderen. De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) is naast warmtepompen ook voor zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels. Zowel particulieren, zakelijke gebruikers als gemeenten kunnen gebruik maken van de subsidie. De hoogte van de subsidie verschilt en ligt gemiddeld tussen de € 1.000,- en € 2.500,-.

  Met een hybride systeem bedoelen we dat voor de verwarming van een huis een warmtepomp samenwerkt met een cv-ketel. Deze warmtepomp onttrekt en transporteert warmte uit omgevingslucht naar de woning. De samenwerking met de cv-ketel heeft twee functies: de bereiding van warm water en het bijverwarmen als het bijvoorbeeld een paar graden vriest. U kunt in één keer een hybride systeem aanschaffen of kies voor een losse warmtepomp die met uw bestaande cv-ketel samenwerkt

  Wij houden het graag simpel voor u! Er zijn twee mogelijkheden: een onderhoud BASIS a € 80,- of een onderhoud PLUS a € 185,-. Bekijk hier de onderhoudsopties.

  Advies nodig?
  Bel ons direct

  088-7530000

   

  word je liever teruggebeld?
  klik dan hier

  Adresgegevens

  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl