Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Dit is niet gek, want zonnepanelen zijn een goede investering. Ze zijn milieuvriendelijk en daarnaast ook goed voor je energierekening. Je wekt immers zelf ‘gratis’ energie op. Ook stijgt de waarde van je woning wanneer hier zonnepanelen op liggen. Bij BSI maken we gebruik van de zonnepanelen van Ja Solar, DMEGC en Jinko.

 • Maatwerkproduct, compleet aangepast op jouw woonsituatie
 • hoge energie opbrengst

Warmtepompen

Energie halen uit lucht, water of bodem en deze omzetten naar warmtapwater en verwarming voor uw eigen woning. Aangename warmte in de winter, verkoelend in de zomer en ruim voldoende warmwatercomfort. Warmtepomptechnologie biedt een simpele en doeltreffende oplossing voor uw warmte en warmtapwater vraag. Met een warmtepomp kunt u flink besparen op de totale verwarmingskosten. Er is alleen elektriciteit nodig om de warmtepomp te laten draaien. De benodigde energie is ongeveer 25% van wat de warmtepomp levert. Daarmee is de warmtepomp de meest efficiënte manier om woningen te verwarmen of te koelen.

 • Duurzaam
 • Nieuwe technologie

Zonneboilers

Wilt u warmtapwater uit zonlicht halen? Dan is een zonnecollector met voorraadboiler de ideale oplossing. Een zonnecollector wordt op het dak geplaatst en vangt het zonlicht op. De collector absorbeert dit zonlicht en zet het via een vloeistof om in warm water wat opgeslagen wordt in een voorraadvat. Uit het voorraadvat tapt u het warme water. Is er geen zonlicht, dan kan een naverwarmer zorgen voor warm water. Voorraadvaten zijn er met verschillende inhoud (50-300 liter).

 • Gratis energie van de zon
 • Extreem duurzaam

Jouw partner voor duurzaamheid

Bekijk hoe jij je woning kunt verduurzamen

Elektrische doorstromers

Elektrische doorstromers zijn de meest compacte warmtapwater apparaten op de markt en daardoor in iedere situatie toepasbaar. Esthetisch verantwoord, comfortabel, altijd warm water tot uw beschikking en met een lange levensduur. De elektrische doorstromer verbruikt alleen stroom als er water wordt getapt. U heeft geen stilstandsverliezen en daarmee is de doorstromer energiebesparend. Het toestel heeft niet voor niets een energielabel A. U bespaart hiermee tot 30% op water en energie in vergelijking met hydraulische doorstroomverwarmers. De uitstroom temperatuur van het water is tot op de graad regelbaar en waarborgt daarmee een aangename douche ervaring.

 • Snel warm
 • Duurzame oplossing

Ventilatie warmtepomp

Een ventilatie-warmtepomp komt in plaats van de mechanische ventilatiebox en vormt een hybride toepassing met de cv-ketel. Het toestel is er in een solo uitvoering (mechanisch ventileren en door middel van de warmtepompfunctie warmte voor het verwarmingssysteem) of combi uitvoering (ventileert mechanisch, levert warmte voor cv-ketel en draagt bij aan opwekken van warm tapwater).

Hoe werkt dit systeem? Aanwezige warme lucht in de woning wordt afgezogen door de ventilatiewarmtepomp en boost de temperatuur op naar 50°C om deze vervolgens weer af te staan aan verwarming of warm water. Vervuilde en vochtige binnenlucht wordt met dit systeem afgevoerd, gereinigd, gebruikt en weer schoon terug geleverd. Hierdoor draagt het systeem bij aan een gezond leefmilieu.

 • Schone lucht
 • Duurzame ventilatie

Specialist in duurzaam

Wij zijn een van de grotere duurzaamheidsaanbieders!

Slimme boilers

De nieuwste generatie elektrische boilers zijn SMART. De boilers beschikken over zelflerend vermogen waardoor u flink kunt besparen op elektriciteit. Uw verbruikspatroon is leidend voor de opwarming van het water in de boiler. Stilstandsverliezen worden hierdoor gereduceerd.

De boilers zijn er in verschillende varianten 30, 50, 80, 120 en 150 liter en vermogens van 1000 tot 2500 Watt. SMART solutions voor nieuwbouw maar ook in bestaande situaties kunt u deze boilers toepassen.

 • Snelle warmte
 • Duurzaam