Meer dan 60 jaar BSI Breda!

Historie BSI Breda

Wat ooit begon met het verhuren van keukengeisers en elektrische boilers, later aangevuld met cv-ketels en elektrische doorstromers, verschuift onze aandacht steeds meer naar duurzame oplossingen. Van afleversets voor warmtenetten tot aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en airco’s.

Wij zijn een allround installatiebedrijf. Zo kunt u terecht voor installatie werkzaamheden, het laten onderhouden van uw installatieapparatuur en serviceverlening bij storingen.

Unieke concepten:

Kopen en direct eigenaar of toch liever huren en kiezen voor gemak en ontzorging? Wij bieden beide opties aan. Daarin zijn wij best uniek. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Persoonlijk:

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en hebben daardoor oog voor u als klant. Wij zijn een bedrijf dat wordt gerund door mensen, voor mensen. Wij hebben passie en liefde voor het vak. “Een warm welkom” is het gevoel wat wij achterlaten als het werk gereed is.

Oplossingsgericht:

Wij zijn op ons best als u een passende oplossing wil. Een oplossing die aansluit bij uw specifieke wensen en verwachtingen. Wij kijken daarbij naar de gehele situatie, ook buiten de installatie om. Onze aanbiedingen zijn daarom altijd op maat.

Betrouwbaar:

Wij kiezen altijd voor de lange termijn. Zo worden verrassingen tussentijds of achteraf voorkomen. Een goedkope aanschaf in het begin hoeft nog niet te betekenen dat dit de goedkoopste oplossing is gedurende de gehele levensduur. Wij zijn betrokken en helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

In één keer goed:

Wij hanteren het “in één keer goed principe”, werken alleen met A-merken voor een optimale betrouwbaarheid en schakelen snel bij onvoorziene omstandigheden.
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daar doen we alles voor.

Opleidingen:

Onze medewerkers worden continue getraind en opgeleid om het leveren van kwaliteit te kunnen garanderen. Daardoor kunnen wij efficiënt werken wat voordeel oplevert voor alle partijen.

Werkgebied:

Ons werkgebied ligt 20 tot 30 km rondom Breda.

Kortom, kiest u voor BSI, dan kiest u voor zekerheid van warmte.

  • Betrouwbaar, Resultaat en Oplossingsgericht
  • Geen verrassingen, open en transparant
  • Lid van Techniek Nederland/InstallQ/Erkend Leerbedrijf
  • Vakbekwame medewerkers

Uw partner voor duurzaamheid

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

Advies nodig?
Bel ons direct

088-7530000

 

Adresgegevens
BSI Breda
Rithmeesterpark 27
4838 GZ Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsibreda.nl

Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

Excuses voor het ongemak.