Welke stadsverwarming of afleverset past bij jou?

Sommige woongebieden maken gebruik van de warmte van “de stad”, bekend als warmtedistributie of stadsverwarming. Daarbij gaat het om restwarmte die bijvoorbeeld vrijkomt bij het opwekken van elektriciteit. Dit is een duurzame manier van verwarmen en warm tapwater, dit zorgt voor een aanzienlijke reductie van CO².

BSI Breda levert diverse stadsverwarmingstoestellen of afleversets, dit biedt voor iedere situatie een juiste oplossing, voor zowel groot gebruikers als voor in uw huis.

  • Duidelijk advies
  • Geen verrassingen achteraf
  • Inclusief volledige montage
  • A-merken

Energie besparen?

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

KVM Conheat Systeem

KVM Conheat heeft al ruim 40 jaar een goede naam op het gebied van warmtedistributie. Met op maat gemaakte systemen voldoet KVM Conheat aan alle opgegeven specificaties. Toegepaste materialen en onderdelen komen van erkende leveranciers. Zo wordt hoge kwaliteit gegarandeerd.
De systemen kunnen in elke situatie worden toegepast. Als solo toestel voor warmtapwater of als combi toestel voor verwarming en warm tapwater (mechanisch of menginjectie). Is de kastruimte beperkt? Dan hebben wij ook een kleine variant leverbaar.
De toestellen zijn eenvoudig te installeren en bieden hetzelfde comfort als een gewone HR-ketel.

En wist u dat een KVM Conheat systeem ook gecombineerd kan worden met een warmtepomp.

Wilt u meer weten over de KVM Conheat systemen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Te leveren met of zonder klassieke wit plaatstalen omkasting.

  • Duurzaam en een lange levensduur
  • Moderne thermostaat mogelijk
  • Kopen of huren

HSF EcoMechanic & EcoAdvance

HSF is een stabiele partner in collectieve verwarming/ blok- of stadsverwarming. Deze warmtewisselaars van HSF verlagen de energieverliezen aanzienlijk. Dit levert een hoger comfort. HSF werkt zowel nationaal als internationaal, waardoor men ver ontwikkeld is.

  • Duurzaam en een lange levensduur
  • EcoMechanic heeft géén elektriciteit nodig
  • Kopen of huren

Uw partner voor duurzaamheid

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

Advies nodig?
Bel ons direct

088-7530000

 

Adresgegevens

BSI Breda
Rithmeesterpark 27
4838 GZ Breda
Tel.: 088-7530000
info@bsibreda.nl

Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

Excuses voor het ongemak.