Heb je een vraag aan BSI Breda?

Wat betreft offerte- of adviesaanvragen, verzoeken we je ten zeerste de aanvraag- en adviesformulieren in te vullen welke staan vermeld bij onze Producten. Met het invullen van deze formulieren, voorzie je ons van juiste informatie en kunnen we je een passende aanbieding doen.

Onze intentie op de website is jou zo goed mogelijk te voorzien van informatie over de producten en diensten van BSI Breda. Maar mocht het zo zijn dat je vragen hebt, welke onbeantwoord blijven, dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Wij staan voor u klaar

Wil je ons een wijziging doorgeven, bijvoorbeeld een verandering van (factuur)adres, rekeningnummer of telefoonnummer? Of je wenst een reeds gemaakte afspraak te verzetten?

Bel of mail met ons

Tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag, zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00u tot 16.30u op telefoonnummer 088-7530000.

Je kunt uiteraard ook mailen naar info@bsibreda.nl, waarin je je vraag stelt en deze eventueel voorziet van foto’s.

Bel met ons

Stel uw vraag van 08.00 tot 16.30 uur.
bel direct: 088-7530000

Terugbelverzoek

Met het invullen van het terugbelverzoek, nemen we graag contact met je op.

Contactformulier bij verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Geef dat tijdig aan ons door. Met dit contactformulier kun je opzegging doen van je huurovereenkomst of service- en onderhoudsabonnement. Ben je de nieuwe bewoner en wens je gebruik te maken van onze service, dan kun je ook je gegevens hier achterlaten.

Adresgegevens en werkregio BSI Breda
BSI Breda

Onze werkregio is 20km rondom Breda

Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

Excuses voor het ongemak.