CV-ketels met CW-klasse 3

Opzoek naar een nieuwe cv-ketel voor een appartement of een iets minder grote woning? Heeft u een woning met een lagere comfort warm watervraag, kiest u dan voor een comfort warm water klasse 3 (CW3) model. Deze ketels kunnen ongeveer 10 liter water per minuut leveren op zo’n 38° Celsius. Kortom de CW3 is geschikt voor woningen met een beperkte warmwatervraag (Advies: zonder bad).

 • Geschikt voor woningen van 250m3 – 425m3
 • Beperkte warm water vraag (géén bad).
Offerte aanvragen

Overzicht cv-ketels CW3

Vaillant ecoTEC Pure CW3

Bekijk product
Voordelig

Vaillant ecoTEC Classic CW3

Bekijk product

Intergas Kombi Kompakt CW3

Bekijk product

Nefit Proline HRC24 CW3

Bekijk product

CV-ketels met CW-klasse 4

Opzoek naar een nieuwe cv-ketel voor een middel grote woning of voor een woning met een gemiddelde warm water vraag, kiest u dan voor een comfort warm water klasse 4 (CW4) model. Deze cv-ketels hebben een krachtigere verbrander dan de CW3, waardoor deze cv-ketels zo’n 13,5 liter warm per minuut kunnen leveren op 38° Celsius. Bij deze ketels kunnen meerdere kranen tegelijk warm water leveren.

 • Geschikt voor woningen van 425m3 – 625m3
 • Gemiddelde warm water vraag (een bad mogelijk).
Offerte aanvragen

Overzicht cv-ketels CW4

Vaillant ecoTEC Pure CW4

Bekijk product
Voordelig

Vaillant ecoTEC Classic CW4

Bekijk product

Vaillant ecoTEC Plus CW4

Bekijk product

Intergas Kombi Kompakt CW4

Bekijk product

CV-ketels met CW-klasse 5, 5+ en 6

Opzoek naar een nieuwe cv-ketel voor een grotere woning of voor een woning met een sterke warmtevraag, kiest u dan voor een comfort warm water klasse CW5, CW5+ of CW6 model. Deze cv-ketels hebben een zeer krachtige verbrander, waardoor deze cv-ketels een grotere warm water vraag aankunnen dan de CW4 modellen. Ze leveren minimaal 16 liter warm per minuut op 38° Celsius.

 • Geschikt voor woningen van 625m3 – 950m3
 • Voor woningen met veel vraag naar warm water
Offerte aanvragen

Overzicht cv-ketels CW5 & CW5+ (CW6 op aanvraag).

Vaillant ecoTEC pure CW5

Bekijk product
Voordelig

Vaillant ecoTEC classic CW5

Bekijk product

Vaillant ecoTEC plus CW5

Bekijk product
Extra krachtig

Vaillant ecoTEC plus CW5+

Bekijk product

Intergas Kombi Kompakt CW5

Bekijk product

Nefit Trendline HRC30 CW5

Bekijk product

Nefit Proline HRC30 CW5

Bekijk product

Onderhoudsmogelijkheden voor cv-ketels

Service & Onderhoud BASIS


Bij dit onderhouds- en serviceabonnement wordt het toestel onderhouden zoals de fabrikant het voorschrijft. U betaalt de gebruikte materialen en alleen bij onvoorziene omstandigheden (storingen) wordt de werkelijke arbeid aan het toestel in rekening gebracht. Voorrijkosten zijn inbegrepen in het abonnement.

Jaarlijks slechts € 106,-
Direct aanvragen
Meest gekozen

Service & Onderhoud PLUS


Bij dit onderhouds- en service abonnement wordt het cv-toestel onderhouden zoals de fabrikant het voorschrijft. U betaald alleen de gebruikte materialen. Het arbeidsloon bij onvoorziene omstandigheden evenals de voorrijkosten zijn opgenomen in het abonnement.

Jaarlijks slechts € 148,-
Direct aanvragen

Onderhoudscheck EENMALIG


Eenmalig een grondige inspectie van uw toestel op veiligheid en juiste werking. Handig als u geen cv-ketel serviceabonnement wilt afsluiten.

Eenmalig, los van aangaan abonnement € 69,-
Direct aanvragen

Onderhoudscheck EENMALIG

  Vul hier je contactgegevens in  Vul hier je adresgegevens in (Let op: ons verzorgingsgebied reikt niet verder dan 20km rondom Breda)  Wil je kopen of huren?

  Toelichting op je adviesaanvraag

  BSI garandeert u:

  Duurzame warmte met hetzelfde comfort

  Advies nodig?

  Bel ons 088-7530000

  Ik word liever teruggebeld

  Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

  Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

  Excuses voor het ongemak.