Vraag direct onderhoud aan

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen, zijn we helaas genoodzaakt om een klantenstop op Service- en Onderhoudsabonnementen in te lassen. Nieuwe aanvragen worden momenteel niet in behandeling genomen. Onze excuses!

BSI Breda levert verschillende onderhoudsmogelijkheden voor je cv-ketel, warmtepomp of airco. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren blijf je profiteren van optimaal comfort.

Laat onderstaand je gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen om een onderhoudsbeurt in te plannen.

Let op: Is je warmtepomp en/of cv-ketel reeds eerder geplaatst, dan zullen wij altijd een eerste inspectie uitvoeren op regiebasis. Dit om omvoorziene kosten (door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud) te voorkomen.

  Vul hier je contactgegevens in  Vul hier je adresgegevens in (Let op: ons verzorgingsgebied reikt niet verder dan 20km rondom Breda)  Waar wil je onderhoud voor aanvragen?


  Betreft het een storing?

  Vraag/ Opmerking

  Voor het aangaan van een Service & Onderhoudsabonnement komen wij, indien het toestel ouder is dan 2 jaar, altijd eerst een check (sanering) doen. Het toestel wordt geheel nagekeken, onderhouden en getest op een juiste werking. De werkelijk gemaakte kosten worden achteraf in rekening gebracht (te weten voorrijkosten, gebruikte materialen / onderdelen en arbeid op regiebasis). We nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

  Advies nodig?

  Tijdens kantooruren bereikbaar.

  Adresgegevens


  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl