Offerte aanvraag dynamisch inregelen

 

BSI Breda rekent u graag voor wat u kunt besparen, middels het dynamisch inregelen van uw cv-installatie. Als u onderstaande formulier invult zullen wij contact met u opnemen om een passende berekening te maken voor het dynamisch inregelen van uw installatie. Er zal eerst telefonisch contact worden opgenomen om u een aantal vragen te stellen en wat dingen uit te leggen, zodat we daarna een passende voorstel kunnen maken.

  Vul hier uw contactgegevens in  Vul hier uw adresgegevens in  Vul hier de gegevens van uw ketel in  Vraag/ Opmerking

  Advies nodig?

  Tijdens kantooruren bereikbaar.

  Adresgegevens


  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl

  Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

  Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

  Excuses voor het ongemak.