Ontvang vrijblijvend advies over zonnepanelen

Vraag direct vrijblijvend advies aan om te bepalen of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw woonsituatie. Onze gekwalificeerde technisch adviseurs helpen je graag verder! Je krijgt deskundig advies op basis van jouw woonsituatie.

Tip: Wij willen je graag zo optimaal en duidelijk mogelijk adviseren, probeer daarom zo volledig mogelijk te zijn.

  Vul hier je contactgegevens in
  Vul hier je adresgegevens in (Let op: ons verzorgingsgebied reikt niet verder dan 20km rondom Breda)  Toelichting op je adviesaanvraag

  Direct contact opnemen?

  Tijdens kantooruren bereikbaar.

  Adresgegevens


  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl

  Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

  Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

  Excuses voor het ongemak.