Zorgeloos huren bij BSI Breda

In plaats van een grote financiële investering te maken in een toestel voor koelen of verwarmen, kun je bij BSI Breda ook kiezen voor het huren van een cv-ketel, badgeiser, boiler, elektrische doorstromer of een afleverset voor stadsverwarming. Montage, onderhoud, storingsservice en reparatie is bij de huurprijs inbegrepen. Dat biedt 100% zekerheid en voorkomt onvoorziene kosten voor nu en in de toekomst.

Huren is een volledig concept gericht op comfort en gemak. Onze technische adviseurs stemmen het meest geschikte warmtetoestel af op de persoonlijke woonsituatie, vergelijken diverse A-merken en laten het veilig en professioneel installeren door eigen monteurs op de meest geschikte plaats in de woning.

Liever onze duurzame oplossingen zelf aanschaffen? Bekijk hier alle producten.

  • Géén grote investeringen
  • Onderhoud, storingsservice en reparatiekosten zijn inbegrepen
  • Een vast huurbedrag per maand, kwartaal of jaar
  • Duurzaam huren met een laag energieverbruik

Huren in 4 stappen

Stap 1: Advies aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een van onze producten. Onze technische adviseurs nemen contact met je op en helpen je woonsituatie inzichtelijk te maken. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden van huren en bieden je een eerste prijsindicatie.

Stap 2: Adviseur aan huis


Wij komen graag bij je langs om de persoonlijke woonsituatie in beeld te brengen, zodat wij het best aansluitende product aan kunnen bieden. Het huurconcept bestaat uit een eenmalig entreebedrag voor het plaatsen van het toestel en een huurcontract voor de duur van 2, 5 of 10 jaar.

Stap 3: Deskundige installatie


Wil je zorgeloos bij BSI Breda huren? Onze gekwalificeerde monteurs installeren het toestel deskundig, volledig en veilig op de meest optimale plek in de woning of pand. Tussentijds schrijven je aan voor onderhoud en storingen worden snel en kosteloos opgelost.

Stap 4: Genieten van het gebruikersgemak


Niet alleen ontzorgd in warmte, koeling en/of warmwater in huis, ook bieden we je graag betalingsgemak. Betalen kan bij ons per maand, kwartaal of jaar en met behulp van automatische incasso. En heb je nog vragen, twijfels of wijzigingen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze meest verhuurde cv-ketel

De cv-ketel Vaillant ecoTEC CW 4 is een van onze populairste warmte toestellen, zowel in huur als in verkoop. Het toestel is variabel qua verwarmingsvermogen en luxe-opties, zodat deze voldoet aan de eisen van veel woningen en verschillende levensstijlen. De CW4 klasse is makkelijk toepasbaar voor een gezin met een middelgrote woning. De Vaillant cv-ketels zijn betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam qua gebruik en onderhoud. De HR warmtetoestellen hebben energielabel A, zijn gemakkelijk te bedienen en combineerbaar met tal van andere installaties in huis (bijvoorbeeld zonnepanelen, hybride warmtepomp of zonneboilers).

Je zit er warmpjes bij met het huren van een cv-ketel van BSI Breda, inclusief installatie en jaarlijks onderhoud. Te huur vanaf:

  • Huurprijs op aanvraag

Boiler huren in elk gewenste grootte

Bij BSI Breda denken we in mogelijkheden, zo ook in het huren van verschillende formaten boilers. Het kleinste formaat is 10 liter, vergelijkbaar met het vullen van een volle emmer water. Dit formaat is optimaal voor de kleine gebruiker in bijvoorbeeld de (bij)keuken of ten behoeve van een recreatie woning. Afhankelijk van het warmwatergebruik, zijn onze boilers verder verkrijgbaar in 50 liter, 80 liter en 120 liter (zowel in mono (plus) of duo). Ook voor onze zakelijke klanten, hebben we boilers op krachtstroom. De technische adviseur stemt graag af welke boiler het meest geschikt is aan de hand van de gezinssamenstelling, het verbruik en de locatie waar deze komt te hangen. Het huren van boilers bij BSI Breda is inclusief installatie en storingsservice (doordat het een gasvrij toestel betreft, is een boiler onderhoudsarm). Een boiler van 80 liter is te huur vanaf:

  • Huurprijs op aanvraag

Je partner voor duurzaamheid

Bekijk onze slimme duurzame oplossingen

Huren van een compacte badgeiser

Waar een boiler een beperkte hoeveelheid warmwater op voorraad heeft, biedt de badgeiser je dit onbeperkt. Enkel bij vraag, bijvoorbeeld met het aanzetten van de douche of badkraan, wordt het water opgewarmd via de geiser. De toestellen zijn compact van formaat en veilig in gebruik, doordat het een gesloten toestel betreft. De badgeiser leent zich perfect voor gebruik in kleine ruimtes of voor een recreatiewoning. Er is namelijk ook een aansluiting op aardgas of propaan mogelijk. De installatie, storingsservice en onderhoud is bij de huur inbegrepen. Huurprijzen zijn afhankelijk van het verbruik. De badgeiser is te huur vanaf:

  • Huurprijs op aanvraag

Duurzaam huren met een elektrische doorstromer

Elektrische doorstromers zijn de meest compacte warmwaterapparaten op de markt en daardoor in iedere woonsituatie toepasbaar. De werking is gelijkwaardig aan de geiser, met andere woorden, op vraag wordt er warmwater via de elektrische doorstromer geleverd. De uitstroom temperatuur van het water is tot de graad regelbaar en waarborgt een ideale douche ervaring. De installatie (exclusief een eventuele 3-fasen aansluiting) en storingsservice zijn inbegrepen in de huurprijs (het toestel is onderhoudsvrij in gebruik). De elektrische doorstromer is te huur vanaf:

  • Huurprijs op aanvraag