Solliciteren als Service/Onderhoudsmonteur?

Zit je op dit moment niet helemaal op de juiste plek, bijvoorbeeld omdat je vaak eentonig werk krijgt voorgeschoteld? Wil je meer verantwoordelijkheid, meer uitdagingen? Wil je meedenken in de groei van de organisatie? Kom dan in gesprek met BSI Breda! Wij leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit hoe wij blijven motiveren, hoe wij efficiënt werken en onze klanten en medewerkers tevreden houden.

Ben jij die service/onderhoudsmonteur die:

 • Beschikt over de juiste deskundigheid; minstens niveau 3
 • Warmte- en koeltechniek interessant vindt?
 • Persoonlijk contact met de klant belangrijk vindt?
 • Netjes, met plezier en klantgericht werkt?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct

 

Waarom werken bij BSI?

Bij BSI Breda is geen dag hetzelfde. De ene dag pleeg je onderhoud aan cv-ketels en geisers, de andere dag ben je servicegericht en los je warmteproblemen op bij klanten. Dat kan gaan van cv-ketels tot warmtepompen, van zonneboilers tot elektrische doorstromers en alles wat daartussen zit. Het leveren van kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Je draait mee in de storingsdiensten (geen 24 uur dienst, en geen volle weken).

BSI Breda is een betrouwbare installateur in verwarmen, koelen en verduurzamen. Onze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren, woningcorporaties en MKB bedrijven. Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Peters op 088-7530000.

 • Afwisseling in service en onderhoud van A-merken;
 • Werkzaam in Breda en omgeving;
 • Oplossingsgericht met de klant meedenken;
 • Goed ingerichte bedrijfswagen, gereedschap, Ipad voor werkbonnen en telefoon;
 • Goede werksfeer, werkomstandigheden en salaris.

  Vul hier je contactgegevens in  Solicitatie op de vacature

  Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (niet verplicht)

  Motivatie op de vacature (niet verplicht)

  Heb je vragen? Bel ons!

  Tijdens kantooruren bereikbaar.

  Adresgegevens


  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl

  Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

  Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

  Excuses voor het ongemak.