Solliciteren? Wij zijn nieuwsgierig!

BSI Breda is dé installateur op het gebied van verwarming en warm tapwater en altijd opzoek naar goede mensen om ons team te versterken. Heb je een vacature gevonden die aanspreekt of wil je een open sollicitatie doen, vul dan hier je contactgegevens in en upload je motivatiebrief samen met je curriculum vitae.

Waarom werken bij BSI Breda?

 • Afwisseling in montage, service en onderhoud;
 • (Opleiding tot) all round monteur in de nieuwste technieken;
 • Werken voor particulieren, waar we oplossingsgericht met de klant meedenken;
 • Goed ingerichte bedrijfswagen, gereedschap en A-merken;
 • Goede werksfeer, werkomstandigheden en salaris;

  Vul hier je contactgegevens in  Solicitatie op de vacature

  Uploaden hier in één bestand je curriculum vitae (niet verplicht)

  Motivatie op de vacature (niet verplicht)

  Heb je vragen? Bel ons!

  Tijdens kantooruren bereikbaar.

  Adresgegevens


  BSI Breda
  Rithmeesterpark 27
  4838 GZ Breda
  Tel.: 088-7530000
  info@bsibreda.nl

  Onzekere ontwikkelingen in de energiemarkt in combinatie met een impuls vanuit de overheid om te verduurzamen heeft ertoe geleid dat de vraag naar onze installaties sterk stijgt. Ook bij onze leveranciers worden problemen ondervonden. De staking van producties door corona lockdowns wereldwijd en de vraag naar meer elektronica en chips in tal van producten brengt veel onzekerheid in levertijden en prijzen.

  Bovenstaande heeft ertoe geleid dat we momenteel geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen in behandeling nemen en we veel meer tijd nodig hebben om alle andere aanvragen (voor verwarming, warm water, ventilatie, airco’s en zonnepanelen) te verwerken. Een tijdsindicatie voor een offerte bedraagt momenteel circa 6-8 weken, waarna een opname ter plaatse volgt na circa 6-8 weken. De datum van installatie varieert op basis van voorraad en capaciteit.

  Excuses voor het ongemak.